Kopie van Banner website zwanger 8 2048x500

Mooie momenten bewaren, dat wilde ik toen ik klein was.

Sabrina Serraarens Studio Producten juni 2022 66 scaled

Sabrina Serraarens

Herinneringen maken, de tijd stilleggen is wat ik het liefste doe, al is het maar voor even. Momenten die je nooit meer wilt vergeten vastleggen zodat je altijd weer terug kunt gaan naar het gevoel dat je op dat moment had.

Foto's bewaren wat herinneringen vergeten!

Veel mensen vragen me hoe ik fotograaf ben geworden. Of ik dit altijd al gewild had of dat het op mijn pad is gekomen. Ik vertel het je graag, zodat je meer over mij te weten kunt komen. Ik hoop dat het jou zal inspireren om ook je dromen te volgen.

Als klein meisje droomde ik van geluk, liefde en fijne momenten. Herinneringen die liefdevol en zorgeloos zijn. Ik droomde van een wereld waarin alles mooier was. Ik maakte mijn eigen wereld en herinneringen. In mijn jeugd kon ik urenlang schrijven, tekenen, verven. Het gaf me zoveel plezier om mijn eigen wereld te maken. Een wereld zonder zorgen of verdriet.

Met mijn camera kan ik de mooiste momenten vastleggen. Kinderen de herinnering geven van liefdevolle ouders. Vanaf het moment dat ik in 2015 mijn studio opende voelde het alsof alles op zijn plaats viel. Mijn studio vulde zich met geluk. 

Fotograaf in Rotterdam

Ging het dan allemaal vanzelf, nee zeker niet!  Het is keihard werken, maar met vertrouwen en onvoorwaardelijke liefde  kun je alles bereiken dat je wilt.  Mijn idee in 2015 was om zo'n 2 dagen per week te gaan fotograferen. Doordat ik al snel een duidelijk herkenbare stijl wist neer te zetten wisten veel (toekomstige) ouders mij te vinden. Hierdoor is het sinds het begin een fulltime baan geweest waar ik met veel liefde mijn energie en passie in stop. 

Als fotograaf ben ik ingetogen, geduldig en integer. Mijn foto's zijn tijdloos, authentiek, puur en klassiek en tot in perfectie uitgevoerd. Mijn doel is om een kunstwerk te maken waar je voor altijd naar wilt kijken. Een kunstwerk dat je terugbrengt naar die bijzondere tijd. Ik ben er ontzettend trots op dat verschillende foto's zijn gepubliceerd en bekroond met awards.

Sabrina Serraarens Fotograaf

Luxe, dromerige sfeer

Ik hou van rustige settings en zachte pasteltinten . Mijn stijl kenmerkt zich door tijdloze pastelkleuren en materialen. Met een luxe, dromerige soms romantische sfeer en de bijzondere custom made decors die voor iedere sessie gecreëerd worden. 

Ik woon aan het Brielse Meer, een uniek plekje waar ik ontzettend kan genieten van de rust en natuur. Nooit gedacht dat ik als stadsmeisje zo kon genieten van zo'n omgeving. Ik geniet van buiten zijn en de vrijheid.  Woorden die bij mij passen zijn dan ook betrouwbaar, rustig, autodidact, ondernemend, creatief & professioneel. 

Als fotograaf streef ik ernaar om bijzondere momenten voor jullie vast te leggen. Momenten om op terug te kijken, kunstwerken die je over 25 jaar nog steeds koestert en vol trots aan iedereen laat zien omdat ze je terugbrengen naar dat bijzondere moment. De nadruk ligt op het vastleggen van jullie mooiste momenten, jullie connectie en het creëren van net dat beetje magie. Hoe gaaf is het dat de kindjes die ik nu fotografeer over 10, 20 of 30 jaar ook kunnen terugkijken op deze bijzondere periode.

Luxe romantische foto's

Ik hou van lichte, frisse, luxe en romantische foto’s met spontane en ontspannen beelden. Daarbij denk ik altijd mee hoe ik jou of jullie kleintje het mooiste op de foto krijg. Voor een groot aantal reportages kun je gebruik maken van de luxe kledingcollectie uit de studio, zodat ook jij stressloos kunt genieten van de shoot.

Ik hou er van om kinderen spelenderwijs te betrekken bij wat ik doe. Ik merk dat zelfs de meest verlegen kindje uiteindelijk in lachen uitbarsten door mijn trucjes en opdrachten. En dit allemaal om ze zo puur en natuurlijk mogelijk op de foto te krijgen.

Wie krijg je?

Als je mij boekt, krijg je een sociale, geduldige en perfectionistische fotograaf. Ik heb oog voor jou en wat jij prettig vindt. Ik denk altijd mee met hoe we de foto’s zo prachtig mogelijk kunnen krijgen. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen.

Het vastleggen van tedere momenten, het tastbaar maken van herinneringen. Waardevolle momenten om te koesteren, om op terug te kijken in een album, of aan  de muur.

STORYTELLER OF LOVE IN YOUR LIFE

SABRINA SERRAARENS STUDIO

volg je mijn verhalen op social media?

CONTACT

SEGGELANT NOORD 5F | 3237 MG BRIELLE
TEL. 085 201 1985

Vraag hier vrijblijvend de informatie brochure aan.