PURE, KRACHTIGE & INTENSE FOTO'S

DIE WIL JIJ TOCH OOK VAN JE KIND?

Kinderen groeien zo snel op en voor je het weet zijn die speelse glimlachen en speelse blikken vervangen door de volgende levensfase. 

Vang de magie van de kindertijd en bevries de tijd in tijdloze beelden. Elk ondeugend lachje, elke nieuwsgierige blik en elke sprankel in hun ogen worden vastgelegd, zodat je ze voor altijd kunt herinneren, zelfs als de jaren voorbijvliegen.

In een oogwenk worden kleine baby's torenhoge tieners en zoveel van die kostbare momenten daartussen worden vergeten.

Als moeder weet ik hoe hectisch het leven kan zijn. Hoe je jouw kleintjes het liefst in een glazen kooitje stopt om ze te beschermen & koesteren. Eindeloze knuffels en kusjes te krijgen, omdat je er nooit genoeg hebt.

Het is mijn missie om deze unieke herinneringen voor jou vast te leggen. Met tijdloze, pure en krachtige portretten zetten we de tijd even stil. Geen foto's op een mobiele telefoon, maar prachtige portretten die een plaats verdienen op die bijzondere plek in huis. In een album of als waar kunstwerk aan de muur! 

 Je kunt erop vertrouwen dat we samen iets fantastisch gaan creëren!

Ze zijn maar heel kort, zo klein!

Portret landing

Hi, ik ben Sabrina,

Met jarenlange ervaring in het fotograferen van kinderen, ben ik als geen ander vertrouwd met de kunst van het vastleggen van hun onschuldige spontaniteit.

Ik begrijp precies hoe ik hun aandacht kan trekken en de fotoshoot kan omtoveren tot een onvergetelijk feestje. Want het is pas wanneer kinderen zich op hun gemak voelen en plezier hebben, dat die oprechte glinstering in hun oogjes verschijnt en die hartverwarmende glimlach tevoorschijn komt. Indien nodig gebruik ik een arsenaal aan trucs en technieken om van elke fotosessie een groot succes te maken.

Ik ben een internationaal gerenommeerd & veelvuldig award winnend fotograaf die gespecialiseerd is in het creëren van  tijdloze, pure en unieke portretten die je voor altijd zult koesteren. 

Beelden die niet alleen tijdloos & puur zijn, maar ook zorgvuldig gecomponeerd en belicht. Ik streef ernaar om een vijf sterren-fotoshoot ervaring te bieden die nauwkeurig is afgestemd op jouw wensen. 

Hart logo
8

JAAR ERVARING

Hart logo
2000

FOTOSHOOTS

Hart logo
35

WORKSHOPS GEGEVEN

BECAUSE EVERY PICTURE TELLS A STORY

Sabrina Serraarens Studio is een full-service boutique fotostudio. Ik wil dat jij geheel stressloos van je fotoshoot kunt genieten. Daarom kun je gebruik maken van mijn luxe en uitgebreide cliënt closet en lever ik altijd een totaalpakket.

Van fotosessie tot prachtige eindproducten voor bij jou thuis, die jij trots met iedereen wilt delen!

Zo bespaar ik je tijd, moeite en ben je verzekerd van een prachtig eindproduct zodat jij je kostare tijd kunt besteden aan jezelf en je gezin.

MAAR WAT ALS MIJN KIND NIET MEEWERKT?

14 (1)v4

De angst van iedere ouder: "Wat als mijn kind niet wil meewerken?"Je investeert in een fotoshoot en dan, op het cruciale moment, heeft je kind er gewoon geen zin in. Eerlijk gezegd, ik heb dit scenario nog nooit meegemaakt. Hoewel ouders vaak denken dat hun kinderen fotoshoots niet leuk zullen vinden, is het mijn ervaring dat het tegenovergestelde meestal waar is.

Wist je trouwens dat kinderen die opgroeien omringd door foto's van zichzelf en hun familieleden doorgaans sterker in het leven staan en gelukkiger zijn? Dit komt doordat ze zich geliefd en belangrijk voelen.

FOTOSHOOTS ZIJN LEUK

Ik vind het belangrijk dat een fotoshoot een leuke ervaring is.

Soms heeft een kind even wat tijd nodig om te wennen, terwijl een ander juist meteen in de 'mood' is. Voor beide type kinderen neem ik de tijd om ze aan mij en de studio te laten wennen. Ik zorg ervoor dat ze zich op hun gemak voelen voordat we starten. Zo kunnen we samen tot het meest prachtige resultaat komen.

En mocht het onverhoopt om welke reden dan ook niet gaan, plannen we gewoon een ander moment! Geen reden voor stress!  

Kopie van Elegant White Wooden Portrait 1500 x 1500 px
LEES TIPS VOOR EEN FOTOSHOOT MET KINDEREN
Ontwerp zonder titel 32v4

Een prachtig portret van je kind(eren),  welke ouder wil dat nu niet

Waarom kiezen voor Sabrina Serraarens Studio:

  • Ervaring & Vakmanschap: Geen alledaagse foto's, maar prachtige tijdloze portretten die je altijd wilt koesteren. 
  • Persoonlijk advies en begeleiding: tevoren bespreken we  styling, kleding, accessoires en het kleurenpalet. Al deze elementen zijn zeer belangrijk omdat ze de sfeer en toon van de portretten bepalen. 
  • Een luxe client closet tot 10-12 jaar met prachtige jurken, jasjes etc. vrij om te gebruiken tijdens de shoot zodat je geen kledingstress hebt.
  • Kwaliteit: Verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit prints en mooiste producten om de rest van je leven te koesteren.

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER HUN ERVARING MET SABRINA

Waarom kiezen voor een portretshoot?

  • ♥ Een Tijdloze Herinnering: Kinderen groeien zo snel op. Een portretfotoshoot legt de onschuldige charme van hun jeugd vast, zodat je die voor altijd kunt koesteren, zelfs als de jaren voorbijvliegen.
  • ♥ Persoonlijkheid in Beeld: Foto's zijn niet alleen een weerspiegeling van uiterlijk, maar ook van persoonlijkheid. Laat je kind stralen en hun eigenheid uiten voor de camera. Deze foto's zullen hun groei & ontwikkeling op een unieke manier weergeven.
  • ♥ Herinneringen voor het Leven: Foto's zijn tastbare herinneringen. Hang ze in huis op, gebruik ze als achtergrond op je apparaten, en deel ze met familie en vrienden. Telkens wanneer je naar deze beelden kijkt, zul je herinnerd worden aan de liefde en vreugde die je met je kind hebt gedeeld.
Sabrina Serraarens Studio portret rood haar 1111 2048x2048 (1)
Dsafsadfsdf

WAT KUN JE VERWACHTEN WANNEER JE EEN PORTRETSHOOT BOEKT?

Download vrijblijvend de brochure

3 (2)

FOTO'S BEWAREN WAT HERINNERINGEN VERGETEN

With love, Sabrina  

Kopie van Elegant Gold MockUp Portraitv4

Wat Krijg Je Bij Onze Portretfotoshoot?

  • Een professionele fotograaf die de unieke persoonlijkheid van je kind vastlegt.
  • Een creatieve omgeving waarin je kind kan schitteren.
  • Prachtige, gepersonaliseerde foto's die je voor altijd zult koesteren.
Wacht niet langer!

Laat de tijd niet voorbijgaan zonder deze momenten vast te leggen. Neem vandaag nog contact met ons op om je portretfotoshoot te reserveren. Dit is je kans om de onschuld, vreugde en persoonlijkheid van je kind in beeld te vangen voor altijd.

Klaar om te reserveren? 

Let's create your memories together

NEEM CONTACT OP

Email: Sabrina@photographywithlove.nl

Tel. 085 201 198

CHECK MIJN INSTAGRAM VOOR MEER

@SABRINASERRAARENS_PHOTOGRAPHY

Collage kinderportret
Asdasddsgtj
SABRINA SERRAARENS STUDIO

volg je mijn verhalen op social media?

CONTACT

SEGGELANT NOORD 5F | 3237 MG BRIELLE
TEL. 085 201 1985

Vraag hier vrijblijvend de informatie brochure aan.