De Studio

-2 etages vol met decors en props voor jouw fotoreportage-

Welkom in de fotostudio van Sabrina Serraarens Studio. De studio is de perfecte omgeving voor Fine-Art Portretten, zwangerschapsfoto's, newbornfotografie en portretten. Een prachtige en stijlvolle ruime studio waar alles gereed is voor jullie fotosessie.

Photography with Love Sabrina Serraarens fotos samenwerkdag 9 2048x1367

Fotostudio in Zuid Holland

2 etages vol met decors en props voor jouw fotoreportage

Op een steenworp van de N57 vind je op bedrijventerrein Seggelant mijn luxe daglichtstudio waar ik je graag verwelkom. Onder het genot van koffie of thee bereiden we jullie sessie voor.

De volledig ingerichte fotostudio beschikt over een ruime collectie backdrops in verschillende materialen en kleuren. De client closet bestaat uit ontelbaar veel wraps en gebeurde accessoires voor een newborn sessies, evenals de mooiste zijden en voile stoffen om te gebruiken tijdens een zwangerschaps fotosessie. 

Ook kun je een keuze maken uit talloze designerjurken van o.a. Tutu du Monde & Dolcake voor meisjes van 4 tot en met 12 jaar. Voor de kleintjes kun je tijdens je milestonesessie of cakesmash gebruik maken van de kledingcollectie van o.a. Wedoble, Foque en Paloma de la O. Prachtige merken die je kleintje laten stralen.

Naast de verschillende outfits kun je je shoot uitbreiden met professionele make-up en haarstyling. In de studio staan comfortabele fauteuils zodat je geheel ontspannen kunt genieten van deze unieke ervaring.

Sabrina Serraarens Studio heeft de grootste collectie exclusieve en originele handbeschilderde backdrops met prachtige decors en vele accessoires om jullie foto sessie tot een onvergetelijke en unieke ervaring te maken met beelden die niemand anders heeft.

In de studio vind je verder alle benodigdheden voor een onbezorgd verblijf. Zo staat er een commode/aankleedtafel, een flessenwarmer en speelgoed voor oudere broertjes en zusjes. 

Mijn luxe daglicht fotostudio is eenvoudig bereikbaar, er zijn eigen parkeerplaatsen voor de deur. 

Studio collage
SABRINA SERRAARENS STUDIO

volg je mijn verhalen op social media?

CONTACT

SEGGELANT NOORD 5F | 3237 MG BRIELLE
TEL. 085 201 1985

Vraag hier vrijblijvend de informatie brochure aan.