12 2048x500

Commerciële fotografie

-Vergroot jouw online zichtbaarheid met professionele foto’s-

Naast particulier portretten kun je mij zeker ook benaderen voor commerciële opdrachten. Ik maak hierin onderscheid tussen bedrijfsfotografie of events, en portretten voor personal branding.

Ben je op zoek naar professionele zakelijke foto's? Positioneer je bedrijf met professionele foto's van je bedrijf, diensten of medewerkers. Een creatieve & persoonlijk aanpak, op locatie of in de studio. We werken steeds meer online. Een goede website en social media kanalen is hierbij belangrijk, ondersteund door fotografie.

Een foto vertelt wie jij bent of wat je doet. Een foto die professionaliteit én warmte uitstraalt. Dat is wat ik wil overbrengen met mijn fotografie. 

Spreekt mijn stijl je aan en wil je meer informatie? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op om je wensen te bespreken. Ik maak vrijblijvend en met plezier een offerte gebaseerd op je wensen. 

Ik denk dat het van beide kanten prettig is om een langdurige relatie op te bouwen met klanten. Zo zijn er bedrijven waar ik regelmatig op bezoek kom voor headshots van nieuw personeel, het fotograferen van de nieuwe menukaart, maar ook voor het maken van een mooie bedrijfsreportage. Ik deel een aantal impressies van bedrijven waar ik al eerder voor heb mogen werken. 

7 2048x200

Frame Vastgoed De Sociëteit

Frame

Porsche Centrum Rotterdam 

Porche rotterdam

Slaakhuys De Slaak Rotterdam

Slaakhuys de Slaak Rotterdam
SABRINA SERRAARENS STUDIO

volg je mijn verhalen op social media?

CONTACT

SEGGELANT NOORD 5F | 3237 MG BRIELLE
TEL. 085 201 1985

Vraag hier vrijblijvend de informatie brochure aan.