Banner zwangerschapsshoot

ZWANGERSCHAPS SHOOT

-Van het mooiste moment tot aan de newborn fotografie-

Een zwangerschap is een ontzettend bijzondere, maar ook spannende periode in je leven. Het blijft toch wonderlijk waar jouw lichaam toe in staat is. Je kunt wel zeggen dat een zwangerschap één van de meest bijzondere periodes in je leven is.
Het is immers niet iedere dag dat er een mini-mensje in je groeit.
Tijdens een zwangerschaps fotoshoot krijg je een onvergetelijke ervaring en prachtige foto's als resultaat. Een zwangere vrouw is prachtig. Ja echt, jij ook! Je verdient het om jezelf in de watten te laten leggen!

Een zwangerschap is niet altijd vanzelfsprekend en met niets anders te vergelijken. Zelfs niet met voorgaande of komende zwangerschappen. In de hectiek van voorbereidingen en de babykamer in orde maken vergeet je soms om bij je zwangerschap stil te staan. De herinneringen aan deze speciale tijd prachtig vastgelegd zodat het een tastbare herinnering wordt voor later.

Mijn stijl is tijdloos, elegant, stijlvol & exclusief. Of je nu kiest voor een fotosessie in de studio of buiten op locatie, tijdens een zwangerschapssessie draait het helemaal om jou, om je mooie buik en de prachtige periode in je leven. We stemmen samen de stijl af die bij jou past.  Ik maak tijdens de zwangerschapsshoot foto’s in verschillende poses en ik adviseer en begeleid jou met de styling & poses. 

Ontdek Mijn Betoverende Zwangerschapsshoots
Professionele zwangerschapsfotograaf Photography with Love Sabrina Serraarens 46 scaled

Doel:

Welkom bij mijn wereld van prachtige zwangerschapsshoots, waar ik niet alleen jouw zwangerschap vastleg, maar ook herinneringen creëer die voor altijd zullen blijven bestaan. Mijn missie is om de vreugde en de kracht van jouw zwangerschap te vieren, elke glimlach, elke aanraking en elke emotie voor altijd vastgelegd.

Locatie:

Stap binnen in mijn intieme fotostudio of geniet van de natuurlijke pracht van buitenlocaties zoals het zachte zand van het strand, het rustige groen van het park of de betoverende rust van het bos. Of je nu kiest voor de professionele setting van mijn studio of de adembenemende achtergronden van de natuur, ik zorg ervoor dat jouw zwangerschapsshoot perfect bij jou past.

Fotografiestijlen:

Mijn fotografiestijl kenmerkt zich door tijdloze en puren beelden. Bij Sabrina Serraarens Studio ligt de op klassieke elegantie tot artistieke verbeelding, van natuurlijke schoonheid tot thema’s zoals bladgoud of vlinders. Laat jouw verbeelding de vrije loop terwijl we samen jouw zwangerschap op de meest betoverende manier vastleggen.

Zwangerschapshoot met kind Sabrina Serraarens Photography with Love 78 scaled
Kleding:

Voel je stralend en zelfverzekerd in mijn prachtige collectie zwangerschapsjurken, voiles en zijden doeken, maar ook bodies of een simpel wit oversized overhemd en laat jouw unieke stijl schitteren. Of je nu kiest voor casual comfort, formele elegantie of thema-gerelateerde speelsheid, mijn client closet is ontworpen om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren en jouw zwangerschapsshoot tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Accessoires:

Geef jouw zwangerschapsshoot een persoonlijk tintje met mijn schitterende accessoires. Van betoverende bloemenkransen tot schattige babykleertjes, of een foto van jullie echo, elk accessoire voegt een uniek element toe aan jouw fotoshoot en maakt de ervaring nog specialer.

Posingtips:

Geen stress omdat je niet weet hoe je moet poseren of omdat je geen ervaring hebt als model. Ontdek mijn deskundige posingtips en laat jouw natuurlijke schoonheid stralen voor de camera. Van het betrekken van je partner tot het benadrukken van jouw krachtige profiel, van intieme momenten met handen op de buik tot verschillende poses zittend, liggend en staand, ik begeleid je bij elke stap van de fotoshoot en zorg ervoor dat elk beeld perfect is.

Sabrina serraarens fotoshoot zwangerschap
Nabewerking:

Na de fotoshoot breng ik de finishing touch aan met mijn professionele nabewerkingstechnieken. Van het retoucheren van de huid tot het perfectioneren van de kleuren, tot het toevoegen van zwart-wit filters voor een artistiek effect, ik zorg ervoor dat elke foto een meesterwerk is.

Conclusie:
  • Laat je betoveren door mijn zwangerschapsshoots en leg de pracht van jouw zwangerschap vast op een manier die je nooit zult vergeten.
  • Ontdek de magie van verschillende moglijkeden, stijlen, kleding en accessoires en creëer samen met mij herinneringen die een leven lang meegaan.

Vertrouw op mijn expertise en passie voor zwangerschapsfotografie en laat mij jouw zwangerschapsshoot transformeren tot een onvergetelijk avontuur vol schoonheid en liefde.

Voordat je sessie gepland staat bespreken we tevoren je wensen en samen maken we er iets heel moois van.

Bladgoud zwangerschapsshoot Sabrina Serraarens Photography with Love rotterdam

Bladgoud & vlinders

Wil jij je zwangerschap als echt kunstwerk laten vastleggen, kies er dan voor om je sessie uit te breiden met bladgoud en/of vlinders. Bladgoud en/of vlinders worden aangebracht door een professionele make up artist samen met visagie en haarstyling.   

  • Visagie èn haarstyling incl. reiskosten, eventuele haarbenodigdheden, wimpers etc. Enkel visagie òf haarstyling, is ook mogelijk. Make up  +-45min.  en voor haar ook. Tenzij je lang en heel dik haar hebt.
  • BLADGOUD (of Zilver/Rosé blad ) Visagie, Haarstyling & Bladgoud hele lichaam + 20 min.
  • VLINDERS Visagie, Haarstyling en keuze uit verschillende soorten roze, blauwe, zwarte, witte, gouden, zilveren of regenboog kleuren mix vlinders.  + 20 min.
  • DELUXE Visagie, Haarstyling + hele lichaam gedekt met gouden glitters en bladgoud èn gouden vlinders.   + 40 min.
Newborn fotograaf brielle met award

Newborn fotosessie

Natuurlijk ben je na je zwangerschaps fotosessie enorm enthousiast... Mocht je na de bevalling ook je kleintje willen laten vastleggen met een newbornsessie, ontvang je een leuke korting. De hoogte van deze korting is afhankelijk van de pakketten die je kiest. Meer informatie over een newbornsessie lees je hier of download vrijblijvend het newbornmagazine met mogelijkheden, reviews en pakketten.

Sabrina Serraarens Studio Producten juni 2022 EXTRA 1 2048x2048

Producten

Bij iedere reportage ontvang je een prachtig handgemaakt fotoalbum dat gemaakt wordt door een familiebedrijf in Griekenland. Een enorm mooi product om trots te laten zien aan vrienden, familie of collega's. Zo hebben jullie deze herinneringen altijd bij de hand.

De kleur en het materiaal kies je zelf uit prachtige kleurstalen.

Naast albums zijn er ook prachtige andere producten zoals Wall Art, bewaarboxen, minialbums ec. Ik laat het je graag zien.

Bekijk de producten ook via de knop hieronder.

Zwangerschapsshoot Priscilla Sabrina Serraarens Photography with Love HR 106 scaled

Vragen? Stel ze gerust!

Zwangerschap collage
SABRINA SERRAARENS STUDIO

volg je mijn verhalen op social media?

CONTACT

SEGGELANT NOORD 5F | 3237 MG BRIELLE
TEL. 085 201 1985

Vraag hier vrijblijvend de informatie brochure aan.