Banner website zwanger 2048x500

Portret

Oprecht & Spontaan

Een verlegen blik, een schaterlach, als kinderen lachen, lachen ze ook echt! Kinderen zijn puur & onvoorspelbaar en tijdens een portretshoot laat ik me graag leiden door de spontaniteit van het kind zelf.

Tijdloze, pure en authentieke beelden om voor altijd te koesteren. In dit digitale tijdperk verdienen kinderen een tastbare geschiedenis.

Prachtige portretten die een plaats verdienen op die bijzondere plek in huis of wellicht op kantoor. Als waar kunstwerk aan de muur! Een stijlvolle tijdloze foto van jouw kind(eren) die op ongedwongen en onschuldige, pure wijze wordt vastgelegd. Dat maakt het zo leuk om kinderen te fotograferen.

Er wordt een relaxte sfeer gecreëerd en vooral goed geluisterd naar de wensen van je zoon en/of dochter. Als hij/zij zich happy en ongedwongen voelen zie je dat terug in de foto.  Er is voor verschillende shoots een luxe client closet waar je gratis gebruik van kunt maken en dus geen stress hoeft te hebben over kleding.

Kopie van cakesmash posts 2 (1)

Het pure van kinderen, de oprechtheid en de spontaniteit.

Een verlegen blik, een schaterlach, als kinderen lachen, lachen ze ook echt! Kinderen zijn onvoorspelbaar en tijdens een portretshoot laat ik me graag leiden door de spontaniteit van het kind zelf.

Tijdeloze, authentieke en pure beelden wil ik voor je maken. Beelden die iets zeggen over de persoonlijkheid van jouw kind. 

Foto's zijn goed voor hun zelfvertrouwen. Jij bent druk, pakt voor alle leuke momenten thuis je mobiele telefoon. Maar je komt er nooit aan toe om al die foto's uit te zoeken. In een album te plakken, je foto's af te laten drukken en ook hangt er nog steeds niets aan de muur.

Daarom ontvang je bij iedere shoot een mooi fotoalbum en help ik je graag aan een prachtig kunstwerk voor aan de muur.

Samen bespreken we tevoren je wensen ten aanzien van kleuren, kleding en uitstraling zodat de foto's een aanvulling zijn voor je interieur.

113

Stijl!

Vrolijk, serieus, bedenkelijk, maar zeker ook tijdloos, authentiek en stijlvol. Liefdevolle foto's waarbij de persoonlijkheid van je kind tot uitdrukking komt, maar waar kinderen vooral ook zelf TROTS op zijn. 

De kinderjaren zijn intens en magisch! Foto's leggen vast wat herinneringen vergeten.. Voor je het weet vliegen ze uit!

En ondanks dat je denkt dat je het niet vergeet, foto's zijn de enige manier om die herinneringen echt terug te brengen. De enige kans om deze tijd nooit te vergeten is met een prachtig portret!

Voor nu, voor later, maar ook om door te geven aan de generaties die hierna komen. Kinderen fotograferen blijft speciaal. Zeker als ze zich kunnen zijn. In mijn studio, maar ook op de meest mooie locaties maak ik unieke portretfoto's van kinderen.

Mijn stijl kenmerkt zich door pure, ongedwongen en authentieke portretten waarbij ik een onvergetelijke herinnering wil vastleggen. De rust en ontspanning, maar ook de spontaniteit die ontstaat, zie je terug in de foto’s.

116

Van momenten blijven genieten met een bijzondere foto van jouw zoon of dochter.

Tijdens de fotoshoot begeleid ik jouw zoon of dochter persoonlijk en we fotograferen in verschillende poses en stijlen

Ik fotografeer altijd in 3 stijlen: romantische lichte & zachte beelden, intrigerend zwart/wit en donkere & krachtige foto’s.

We stemmen samen de stijl af die bij jouw zoon of dochter past of ik fotografeer in alle stijlen.

Inbegrepen bij deze fotoshoot:

  • 3 verschillende settings/outfits.
  • Begeleiding tijdens de fotoshoot.
  • Fotoshoot van 60 minuten incl. styling, haren en evt. make-up door mij.
  •  Mini harmonicaboekje 
  • Bestelsessie.
  • Product advies op maat.

Ik bespreek graag je wensen in een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

Ben je enthousiast?

 Wanneer je reserveert bespreken we jullie wensen, vervolgens ontvang je kledingadvies en meteen ook aanvullende informatie ter voorbereiding op de fotosessie. Heb je intussen vragen, kun je deze altijd stellen.

Sabrina Serraarens Studio is een ONE STOP SHOP, complete service van fotografie tot eindproduct.Ik regel alles voor jouw foto's: de voorbereiding, het ontwerpen en bestellen van jouw fotoproducten. Je hoeft zelf nergens aan te denken. Zeg nu zelf, jij wilt toch ook een prachtig portret van je kids om vol trots van te genieten. Heb je zin in inspiratie?

Ben je intussen nieuwsgierig geworden over een fotosessie en wil je meer informatie?

Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op via tel. nr. 

085 201 1985

Kinderportret HR photography with love land Isabella 152
Portret collage
SABRINA SERRAARENS STUDIO

volg je mijn verhalen op social media?

CONTACT

SEGGELANT NOORD 5F | 3237 MG BRIELLE
TEL. 085 201 1985

Vraag hier vrijblijvend de informatie brochure aan.