banner personal branding fotoshoot

Personal Branding 

-waarom personal branding fotografie-

In een wereld die enorm visueel is ingesteld is het belangrijk om een goed beeld van jezelf te geven aan potentiële klanten, bezoekers of volgers. Mooie foto's stralen professionaliteit uit. Goede foto's die jou een goed gevoel geven over jezelf, die zelfvertrouwen en betrouwbaarheid uitstralen. Foto's waar je echt blij me bent.

Versterk jouw verhaal met een professionele high-end fotoshoot. Stijlvolle foto’s om in te zetten op jouw website en social media. Een verpletterende eerste indruk maken! Met een zakelijk portret op LinkedIn of op je website, maar wat dacht je ook van je datingprofiel, sollicitatie of je eigen social media kanalen?

Zakelijke portretfoto's zijn multifunctioneel inzetbaar!

En echt zoals jij bent. Geen statige saaie foto, maar een krachtige foto zodat ze niet om je heen kunnen.

4 4

Wat is Personal Branding fotografie

Simpel gezegd is personal branding het vastleggen van jouw verhaal als ondernemer. Klanten kiezen namelijk meestal niet alleen voor een bedrijf of product, maar willen ook graag het gezicht achter de onderneming leren kennen.

Wie ben Jij en waarom moet een klant voor jou kiezen. Met de juiste fotografie ondersteun je jouw verhaal.

Ik doe niets liever dan jou mooi op de foto zetten, passend bij je wensen en doelen. Ben jij ondernemer, influencer, spreker of heb jij ander werk waarbij een goede branding belangrijk is? Ik help je om jouw verhaal te vertalen in high-end fotografie.

2 4

Wat krijg je tijdens een personal branding fotosessie?

Allereerst, een relaxte shoot! Ik vind het belangrijk dat jij je prettig voelt, want dat zul je ook uitstralen op de foto's die ik van je zal maken. Je krijgt de mogelijkheid voor 5 outfit wissels in verschillende settings. Een fotosessie kan gepland worden in je eigen werkomgeving of in mijn fotostudio.

Het doel van een personal branding fotoshoot is een ruime beeldbank te realiseren die je lang voor verschillende doeleinden kunt gebruiken.  Na jouw fotosessie ontvang je prachtige high end foto's van jezelf die inzetbaar zijn voor jouw zichtbaarheid.

 Daarnaast is een fotoshoot een geweldige boost voor jezelf. Het is een investering in jouw onderneming ter ondersteuning van communicatie en branding. Goede fotografie geeft je bedrijf een nieuwe boost! 

6 4

Wat kun je verwachten?

Tijdens een personal branding fotoshoot maak ik prachtige foto’s van jou in mijn fotostudio of op locatie. Dit kan je werkplek zijn, maar de fotoshoot kan natuurlijk ook in de stad of in de natuur.

Voor de fotoshoot

Voorafgaand aan de fotosessie hebben we telefonisch contact om jouw wensen door te spreken. Ook ontvang je informatie ter voorbereiding van je shoot en een style gids met tips over outfits, make-up en haarstyling. Ik raad je van harte aan om te kiezen voor professionele make-up en haarstyling. Dit zorgt net voor dat beetje meer glamour op een foto waardoor je nog zelfverzekerder zult stralen. Indien gewenst kan ik een visagiste voor je verzorgen.

5 2

Investering Personal Branding Fotoshoot

  • 5 outfit wissels
  • 25 digitale foto’s 
  • Online privé gallery of onthulling in de studio
  • Intake gesprek (telefonisch) om je wensen te bespreken.
  • Een personal branding fotoshoot duurt circa 1 tot 1.5 uur
  • Style gids ter voorbereiding op je shoot

€ 695,00 inclusief BTW

Exclusief reiskosten.

Visagie & Haar

Wil je professionele visagie & haarstyling bij je fotoshoot? Ik kan dit voor je verzorgen. Ik werk samen met een geweldig leuke make-up artist. Make-up & haarstyling samen vanaf €150,00.

"BE YOURSELF, EVERYONE ELSE IS ALREADY TAKEN" 
- OSCAR WILDE -

Personal collage
SABRINA SERRAARENS STUDIO

volg je mijn verhalen op social media?

CONTACT

SEGGELANT NOORD 5F | 3237 MG BRIELLE
TEL. 085 201 1985

Vraag hier vrijblijvend de informatie brochure aan.