banner newborn fotografie

Newbornshoot

-Unieke en Veilige Fotosessie met Pasgeboren Poses-

Op zoek naar prachtige, pure en liefdevolle herinneringen aan de eerste momenten met je pasgeboren kindje? Als Newbornfotograaf in Rotterdam leg ik die kostbare tijd vast met finesse en zorg. Van zwangerschap fotoshoots tot de eerste newborn sessie, elk moment wordt omgetoverd tot kunstwerkjes. Mijn stijl kenmerkt zich door mooie, pure foto's die de liefde en verwondering van het ouderschap vastleggen. In mijn fotostudio creëren we een ontspannen sfeer voor jou, je baby en de hele familie. 

Newborn fotograaf brielle met award

Doel:

Welkom in de betoverende wereld van newbornfotografie! Als ervaren newbornfotograaf is mijn doel om jouw meest dierbare herinneringen aan de eerste dagen van je baby vast te leggen. Elke fotosessie is een unieke kans om de onschuld, schoonheid en tederheid van je pasgeboren kindje te vereeuwigen in prachtige portretten die een leven lang meegaan.

Voorbereiding:

Bij het plannen van een newbornshoot staat jouw comfort en gemak centraal. Als professionele fotograaf zorg ik ervoor dat elke stap van het proces naadloos verloopt. Van het boeken van de sessie tot het bespreken van mogelijke thema's en stijlen, ik sta klaar om jouw visie tot leven te brengen. Of je nu de voorkeur geeft aan een intieme studio-setting of de warmte van je eigen huis, ik help je bij het kiezen van de perfecte locatie voor jouw fotosessie.

Uitvoering:

Tijdens de fotoshoot staat de veiligheid en het comfort van je baby voorop. Met mijn expertise in het omgaan met pasgeborenen zorg ik ervoor dat je kleintje zich ontspannen en gelukkig voelt. Van het creëren van een rustige omgeving tot het liefdevol poseren van je baby in schattige wraps en mandjes, elke foto wordt met zorg en aandacht vastgelegd. En als kersverse ouder ben je van harte welkom om deel te nemen aan de magie en enkele onvergetelijke momenten vast te leggen met je kostbare kindje.

Sabrina Serraarens Photography with Love newbornfotograaf rozenburg HR 76 2048x2048 (1)
Fotografiestijlen:

Als ervaren newbornfotograaf beheers ik verschillende fotografische stijlen om aan jouw wensen te voldoen. Of je nu de voorkeur geeft aan klassieke, geposeerde portretten, thematische shoots geïnspireerd op seizoenen of hobby's, of artistieke beelden die de pure essentie van je baby vastleggen, ik sta klaar om jouw visie tot leven te brengen. Met behulp van professionele verlichting, schattige props en accessoires creëren we samen een unieke en betoverende fotoserie.

Nabewerking:

Na de fotosessie begint het magische proces van nabewerking, waarbij ik zorgvuldig de mooiste foto's selecteer en perfectioneer. Kleuren worden verfijnd, contrasten worden aangepast en eventuele oneffenheden worden subtiel geretoucheerd, zodat elk beeld een waar kunstwerk wordt. Het resultaat is een prachtige verzameling foto's die de kostbare eerste dagen van je baby op een tijdloze en ontroerende manier vastleggen.

Conclusie:
  • Als ervaren newbornfotograaf is mijn doel om jouw meest dierbare herinneringen aan de eerste dagen van je baby vast te leggen.
  • Ik sta klaar om elke stap van het proces naadloos te begeleiden, van het plannen van de sessie tot het selecteren van de perfecte locatie en stijl.
  • Tijdens de fotoshoot staat de veiligheid en het comfort van je baby voorop, en ben je van harte welkom om deel te nemen aan de magie.

Met mijn expertise en creativiteit creëren we samen een unieke en betoverende fotoserie die de kostbare eerste dagen van je baby op een tijdloze en ontroerende manier vastlegt.

Neem contact op voor mijn tarieven en digitale foto-opties. Laat mij jouw mooie momenten vastleggen voor het mooiste fotoalbum.

Ontwerp zonder titel 8 (1)

Gratis Newborn Gids

Ik kan me voorstellen dat je toch nog heel veel vragen hebt, zoals hoe ver van te voren kan ik reserveren, kan de sessie ook thuis plaatsvinden, wat als mijn baby de hele sessie huilt, kan ik oudere broertjes of zusjes meenemen? Ik adviseer je om geheel vrijblijvend het Newborn Magazine van Sabrina Serraarens Studio te downloaden.  Hierin vind je alle informatie over mijn werkwijze tijdens de newborn fotoshoot, de mogelijkheden, de investering en nog veel meer. 

Styling, licht en poses, alle details moeten kloppen. Iedere fotosessie is voor mij weer een persoonlijke uitdaging. Tevoren bespreken we jullie wensen ten aanzien van kleurgebruik en jullie sessie wordt hierop afgestemd.

Sabrina Serraarens Studio Producten juni 2022 EXTRA 1 2048x2048

Presentatie

Na jouw newborn fotosessie plannen we een datum in de studio voor de presentatie van de jouw foto's. Tijdens deze persoonlijke bestelsessie bekijk je jouw foto's op groot scherm en stellen we jouw bestelling samen. Zo kun je alle producten bekijken & voelen en kleurstalen in het echt bekijken.  

Tijdens de bestel sessie kies je de foto's voor jouw fotoalbum en kun je kiezen voor een van de prachtige wall arts of bewaarboxen. Heb je daarnaast zelf nog ideeën, laat het me gerust weten. Ik denk graag met je mee. Vervolgens ga ik aan de slag met je bestelling.

De presentatie duurt circa 60 minuten en je foto's krijg je na afloop direct mee naar huis zodat je, tijdens het wachten op de producten, alvast trots kunt pronken en genieten. Deze mooie herinneringen aan dit bijzondere moment in jullie leven wil je toch voor áltijd bewaren?

De mooiste producten voor thuis

Sabrina Serraarens Studio werkt samen met de beste en meest exclusieve leveranciers voor de mooiste producten van jullie mooiste foto's. Denk aan verschillende soorten wandbekleding, een album, een Fine art box, etc.

Knipsel

Heb je interesse in een Newbornshoot?

Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden en zoek je een ervaren newborn fotograaf in regio Rotterdam? 

Inmiddels gingen honderden ouders met hun pasgeboren je voor.  Zodra je een reservering hebt gemaakt ontvang je een informatiegids ter voorbereiding op de sessie per mail. Voorafgaand aan de sessie hebben we telefonisch contact en bespreken we de wensen die je misschien hebt. Heb je intussen toch nog meer vragen, download dan het gratis newbornmagazine. Natuurlijk kun je me ook altijd een berichtje sturen of bellen.

Newborn shoot collage
SABRINA SERRAARENS STUDIO

volg je mijn verhalen op social media?

CONTACT

SEGGELANT NOORD 5F | 3237 MG BRIELLE
TEL. 085 201 1985

Vraag hier vrijblijvend de informatie brochure aan.