Kopie van Banner website zwanger 5 2048x500

CAKE SMASH

-Because birthdays are magical-

Je kleintje wordt 1! Hoe dan? Stop de tijd! Onvoorstelbaar hoe snel alles gaat, inmiddels hebben jullie de eerste 365 dagen als ouders overleefd en komt na het eerste lachje, de eerste keer zitten, de eerste keer kruipen en zelfs misschien wel staan, de allereerste verjaardag. En dat wil jij natuurlijk groots vieren! Met taart en mooie foto's om dit moment voor altijd terug te kijken.

Ik geef je een onvergetelijke verjaardag! In deze drukke tijd regel ik alles. De voorbereiding, de styling, de taart, de kleding, de fotografie, het ontwerpen en bestellen van jouw fotoproducten. Het enige waar jij aan hoeft te denken is reserveren! Een luxe cake smash in een supergaaf decor. Je kunt kiezen uit een bestaand decor of zelf een thema opgeven zodat ik een decor kan laten ontwerpen.

Ik denk graag met je mee om een uniek en blijvend resultaat neer te zetten. Jij en jouw kindje verdienen de mooiste tastbare herinneringen.

Jungle Wild One Cakesmash Photography with Love Sabrina Serraarens 41 2048x2048

Praktische informatie

Wij zijn erin gespecialiseerd om jouw baby in een magisch decor te fotograferen.

Je kunt kiezen uit een bestaand decor uit de backdropgids maar ook voor een custom decor.  Volledig afgestemd op jullie wensen met een handgemaakt decor en ook gestyled met taart en decoratie en outfits.

Zo zorgen we ervoor dat het perfect past bij jullie baby’s karakter, favoriet boek, feestje of kinderkamer. De mogelijkheden zijn (mits tijdig geboekt) eindeloos.

Niettemin is het noodzakelijk om tijdig te reserveren zodat er voldoende tijd is om het decor te maken.

Ik hou ervan te creëren en ook erover na te denken. Iets te maken.....dus nadat we het thema hebben besproken wordt de perfecte custom setting gecreëerd voorzien van alle benodigde outfits, haarbandjes en accessoires.

Bekijk de verschillende backdrops
Jungle Wild One Cakesmash Photography with Love Sabrina Serraarens 145 2048x2048

Bedenk je eigen unieke thema

Een cake smash met als thema je favoriete voorleesboekje, een tekenfilm of het geboortekaartje. De sky is the limit. Alles is mogelijk.

Kies je voor een custom decor dan kies je voor een exclusieve setting die speciaal voor jouw kindje naar jullie wensen ontworpen wordt. Uiteraard wel in de romantische stijl waar Sabrina Serraarens Studio om bekend staat.

De mooiste unieke outfits, handgemaakte decoraties en gaafste taarten die matchen bij je thema. 

We beginnen de cakesmash altijd met een sessie met een neutraal decor of het seizoensdecor

Jungle Wild One Cakesmash Photography with Love Sabrina Serraarens 170 2048x2048

Spetteren in bad

Als laatste onderdeel van de Cakesmash gaat je kleintje lekker spetteren in bad. Bijna alle kindjes vinden het heerlijk om in bad te gaan, met heel veel schuim zodat ook plakkerige handjes weer lekker schoon worden om vervolgens weer mee terug naar huis te kunnen.

Het spetteren is vaak groot feest! Niettemin beschikken we ook over bellenblaas en ook speeltjes als je kindje het spannend vind of wat aangemoedigd moet worden. Tijdens de spettersessie worden natuurlijk ook heerlijke plaatjes geschoten zodat ook hier weer een mooie herinnering van wordt vastgelegd.

  Sabrina Serraarens Studio Producten juni 2022 EXTRA 1 2048x2048

  Prachtige albums

  Speciaal voor jullie allermooiste foto's! Een fotoboek dat gewoon bij jullie in de kast staat. Een album dat je meeneemt om trots te laten zien aan vrienden, familie en collega's.

  Een album geeft je een goed gevoel en neemt te weer mee terug naar dat moment dat zo belangrijk was in je leven. Dat is wat een album doet! Het maakt jouw herinneringen tastbaar, om nooit meer te vergeten!

  Sabrina Serraarens Studio werkt met de allerbeste leverancier die zeer hoogwaardige kwaliteit albums nog met de hand vervaardigt. Hierdoor kun je jouw foto's straks nog veel mooier laten zien! Wil je eerst meer lezen over deze prachtige albums? Klik dan op de button hieronder

  The sky is the limit

  Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden! Laat het me weten. The Sky is the limit. De mooiste taarten, de meest exclusieve decors en de allermooiste designer kledingcollectie liggen voor je klaar voor een onvergetelijke magische ervaring.

  1 2

  Ik boek meteen een cakesmash

  Ik heb heel veel zin in een mooie herinnering!

  Collage cake
  SABRINA SERRAARENS STUDIO

  volg je mijn verhalen op social media?

  CONTACT

  SEGGELANT NOORD 5F | 3237 MG BRIELLE
  TEL. 085 201 1985

  Vraag hier vrijblijvend de informatie brochure aan.